Rondje Veghels Buiten

Wandelen en trimmen door Veghels Buiten

Veghels Buiten is een ideaal gebied voor een stevige wandeling. Er worden dwars door het gebied verschillende wandelpaden aangelegd. Extra speciaal is het Rondje Veghels Buiten, waarlangs ook een trimparcours komt.

In Veghels Buiten loop je zo vanuit je huis de groene ruimte in en heb je vele wandelmogelijkheden. Wil je een speciale route lopen, dan is er het Rondje Veghels Buiten. De route is 4 km lang en loopt langs allerlei recreatieve ontmoetings- en speelplekken. Heel afwisselend dus. Bijzonder is dat de wandelpaden allemaal verschillend zijn: er zijn verharde paden, halfverharde paden, zandpaden en gemaaide graspaden. De route loopt ook door het rabattenbos.

Download de route

Aan je conditie werken

Het Rondje Veghels Buiten is ook ideaal om lekker te hardlopen. Extra speciaal is dat langs dat rondje een trimparcours is aangelegd, met 7 verschillende toestellen. Zodat je niet alleen je beenspieren, maar al je spieren kunt trainen. Dat is goed voor je conditie. En leuk!

Afwisselend trimparcours

Het trimparcours start vlakbij de Erpseweg en loopt via De Eeuwsels door het rabattenbos. Er zijn een bokspring/slalom, loopbruggen, een optrektoestel, een slingertouw, een evenwichtsbalk, een buikspierbank en horden waar je afwisselend overheen en onderdoor moet. Bij alle toestellen komen bordjes met daarop gebruikstips en oefeningen.

Andere wandelpaden

Behalve het Rondje Veghels Buiten zijn er nog vele andere paden die je kunt bewandelen. Trek gewoon je wandelschoenen aan en ontdek de mogelijkheden. Ook als je niet in Veghels Buiten woont.

Fietsen kan natuurlijk ook

Geen zin om te wandelen of niet zo snel ter been? Ook op de fiets kun je terecht in Veghels Buiten. Er zijn diverse verharde en onverharde paden en wegen waarover je kan fietsen en van de natuur kunt genieten. Vergeet ook je picknickmand niet; er zijn op verschillende plekken picknickbankjes.