Het Gehucht in Veghels Buiten: Een Terugblik op de Bouwkavels

Plattegrond bouwkavels Het Gehucht van Veghels Buiten

In “Het Gehucht” in Veghels Buiten werden vanaf september 2022 15 nieuwe bouwkavels te koop aangeboden. Hiermee kregen toekomstige bewoners de kans om hun ideale huis te bouwen. Het Gehucht, gelegen ten zuiden van de Erpseweg en ten oosten van de Langsteeg, bood kavels variërend in grootte van 415 tot 716 m². De koopprijzen varieerden van €183.100 tot €295.100, vrij op naam.

Wonen in Veghels Buiten

Veghels Buiten staat bekend om zijn landelijke charme en groene omgeving. Het is een plek waar je heerlijk rustig kunt wonen. Dit terwijl je toch alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Scholen, winkels, sport- en uitgaansmogelijkheden bevinden zich op slechts 5 tot 10 minuten fietsafstand.

De huizen in Veghels Buiten worden gebouwd in de stijl van traditionele Brabantse gehuchten. Met bijvoorbeeld erven en buurtschappen die herinneren aan het historische en karakteristieke landschap van het Brabantse platteland. Deze opzet zorgt voor een gevoel van gemeenschap en verbondenheid met de natuur en geschiedenis van de regio.

De Kavelverkoop in 2022

Van 8 september 2022 tot en met 25 september 2022 konden geïnteresseerden hun belangstelling voor de nieuwe kavels kenbaar maken bij de gemeente Meierijstad. Na afloop van deze periode vond er een loting plaats bij de notaris om te bepalen wie de gelukkige kopers zouden worden. Hierdoor trok deze unieke kans veel aandacht en was het een groot succes.

Hoewel deze kavels inmiddels allemaal verkocht zijn, blijft Veghels Buiten nog steeds een aantrekkelijke locatie voor potentiële bewoners. Het biedt namelijk een unieke combinatie van landelijke rust en nabijheid van stedelijke voorzieningen. Dit alles in een omgeving die doordrenkt is van Brabantse geschiedenis en charme.

Blik op de Toekomst

Veghels Buiten blijft zich ontwikkelen en daarom komen er regelmatig nieuwe kansen voor woningbouw. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van hun droomhuis in een landelijke en groene omgeving, is het zeker de moeite waard om de ontwikkelingen in Veghels Buiten goed te blijven volgen.

Bezoek daarom regelmatig de websites van Veghels Buiten en de gemeente Meierijstad voor de meest actuele informatie over nieuwe bouwkavels en woonprojecten in de regio.

Of je nu een nieuwe bewoner bent of gewoon geïnteresseerd in de charme van het Brabantse platteland, Veghels Buiten blijft altijd een inspirerende plek om te wonen en te ontdekken.