Over Veghels Buiten

Nieuwe visie op wonen

Veghels Buiten is een woongebied  dat in alle opzichten compleet nieuw is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept. Maar vooral een nieuwe visie: jij kiest en bepaalt.

Wonen in buurtschappen
Veghels Buiten is geen gewone woonwijk. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen.

Je eigen huis bouwen
Veghels Buiten biedt je de kans om je eigen manier van leven en wonen vorm te geven. Er zijn vrije kavels te koop in allerlei prijsklassen, om zelf het huis van je dromen te (laten) bouwen. Alleen, of samen met anderen. Ook dat is de nieuwe woonvisie van Veghels Buiten: samen je eigen buurtje bouwen. Met vrienden, verwanten of gewoon met je nieuwe buren.

Eigentijds en duurzaam
Het concept van Veghels Buiten is geïnspireerd op de historie van het Brabantse platteland. Maar de huizen worden eigentijds. Modern, groen en duurzaam. Met zonnepanelen en optimale isolatie. Ook koude-warmte opslag is mogelijk. Er is heel veel mogelijk in Veghels Buiten.

Landelijk, groen en toch centraal
Veghels Buiten ligt aan de zuidoostkant van Veghel, pal naast het groene Aa-dal en dichtbij Eindhoven en Den Bosch. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum van zowel Veghel als Uden, met allerlei voorzieningen en gezellige terrasjes.

Genieten van rust en ruimte
Het geluid van de stilte overheerst in Veghels Buiten. Hier kom je helemaal tot rust. Er is ruimte. Veel ruimte. Ruimte om te wonen en te werken, maar ook om te spelen en te relaxen. Ruimte om dingen met elkaar te delen en om je eigen ding te doen. Er zijn bijzondere speelplekken, gezamenlijke erven en (moes-)tuinen, en vanuit je huis loop of fiets je zo de groene wereld in.