Nieuwe bouwkavels in Veghels Buiten – 2022

In “Het Gehucht” in Veghels Buiten komen vanaf 8 september 15 nieuwe bouwkavels te koop, om zelf je ideale huis te bouwen. Het Gehucht ligt ten zuiden van de Erpseweg, ten oosten van de Langsteeg. De kavels variëren in grootte van 415 tot 716 m2. Koopprijzen vanaf 183.100 euro tot 295.100 euro (vrij op naam).


Wonen in Veghels Buiten

In Veghels Buiten woon je landelijk en midden in het groen. Heerlijk rustig en toch vlakbij alle voorzieningen: op maar 5 tot 10 minuten fietsen vind je scholen, winkels, sport- en uitgaansmogelijkheden. De huizen in Veghels Buiten worden gebouwd in erven en buurtschappen, net als vroeger de Brabantse gehuchten. Veghels Buiten is dan ook geïnspireerd op de historie en het karakteristieke landschap van het Brabantse platteland.

Van 8 september 2022 tot en met 25 september 2022 kan iedereen zijn of haar belangstelling voor de nieuwe kavels in Veghels Buiten kenbaar maken bij de gemeente. Daarna zal er worden geloot bij de notaris. Op 8 september zal er meer informatie over de kavels beschikbaar zijn op www.veghelsbuiten.nl en op www.meierijstad.nl.