Geslaagde kavel- en huizenmarkt

De kavel- en huizenmarkt die zaterdag 25 mei voor de achtste keer werd gehouden in een tent in Veghels Buiten,  was wederom een succes. Tienstallen geïnteresseerde bezoekers kwamen het nieuwe aanbod aan koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels bekijken. Het was gezellig druk bij alle kramen van de ontwikkelaars. Buiten de tent vermaakten de kinderen zich bij de kinderboerderij en ontmoetten toekomstige buren elkaar aan de picknicktafels bij de foodtruck Bus van Zus. Veel bezoekers bekeken ook hun toekomstige woongebied met de huifkar.

Zowel bezoekers als ontwikkelaars waren enthousiast over de kavel- en huizenmarkt en het gevarieerde aanbod. Er zijn veel contacten gelegd en vervolgafspraken gemaakt. Niet aanwezig kunnen zijn?  Alle plannen staan ook op deze website. Bekijk het aanbod koopwoningen, huurwoningen en vrije kavels.

Winnaars Beehappy bijenhotel

Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt zijn drie robuuste bijenhotels verloot. De gelukkige winnaars en winnares zijn geworden: Gijs Kappen uit Eerde, Michel Budde uit Sint-Oedenrode en Yanne Vagevuur uit Veghel. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Foto-impressie