Inschrijving Tuinenfestival Veghels Buiten gestart

Op zondagmiddag 10 september verandert Veghels Buiten in een podium voor amateur musici en andere artiesten uit Veghel e.o. tijdens het Tuinenfestival Veghels Buiten. Ben jij of ken jij een artiest die hieraan mee wil doen? Of woon je in Veghels Buiten en wil je je tuin of erf beschikbaar stellen? Meld je dan aan! 

Het Tuinenfestival is een kleinschalig cultureel festival in de openlucht. In verschillende tuinen en erven van bewoners van Veghels Buiten zijn gratis optredens van amateur artiesten uit Veghel en omgeving, zoals zangers en zangeressen, bandjes, koren, toneel, ballet, verteller e.d. De artiesten treden 2-3 keer op, telkens een half uur, volgens een bepaald programma. De bezoekers wandelen of fietsen langs de route naar de deelnemende tuinen en erven, en genieten in elke tuin/erf van een ander optreden. Ze mogen zelf eventueel stoelen meenemen en hapjes en drankjes. Ook in De Groene Ontmoeting zullen artiesten optreden. Het festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd.
Tuinen en artiesten gezocht
We zijn nog op zoek naar deelnemende tuinen en erven in Veghels Buiten én naar enthousiaste amateur artiesten uit Veghel en omgeving.
Lees meer en meld je aan!