Nieuw, nieuwer, nieuwst

Stel je eens voor, een compleet nieuw huis. Met nieuwe vloeren, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, nieuwe gordijnen, misschien zelfs wel nieuwe meubels… Helemaal gebouwd en ingericht volgens jouw wensen en jouw smaak. Zie je het voor je? En…..? Mooi hè?

Kansen en mogelijkheden
Je wilt groter wonen. Of juist kleiner. Of in een andere omgeving of buurt. Anders dan anders. Veghels Buiten is een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw en anders is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept én een nieuwe visie: jij kiest en bepaalt. Er is optimale keuzevrijheid en voor elk wat wils.

Je eigen huis bouwen
Veghels Buiten biedt je de kans om je eigen manier van leven en wonen vorm te geven. Er zijn vrije kavels te koop in allerlei prijsklassen, om zelf het huis van je dromen te (laten) bouwen. Alleen, of samen met anderen. Met je nieuwe buren…

Betaalbare koopwoningen
In Veghels Buiten zijn woningen te koop in allerlei prijsklassen. Vanaf € 209.000,- koop je er een huis helemaal naar jouw wens. Vrij op naam, dus geen overbodige kosten koper. Wellicht kom je in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie. Diverse financiële instellingen bieden verder aantrekkelijke financieringsregelingen en overbruggingskredieten.

Ook huurwoningen
Er worden in Veghels Buiten ook huurwoningen gerealiseerd. Area Wonen biedt de komende jaren op verschillende plekken in het gebied mooie sociale huurwoningen aan. Een aantal ontwikkelaars bouwt bovendien huurwoningen in de vrije sector.

Landelijk, groen en toch centraal
Veghels Buiten ligt aan de zuidoostkant van Veghel, pal naast het groene Aa-dal. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum van zowel Veghel als Uden, met allerlei voorzieningen en gezellige terrasjes.

Kies nu direct je huis of vrije kavel in Veghels Buiten.