Meer tijd voor wat je écht leuk vindt

Werk jij in Veghel en woon je er niet? Dan verlies je elke dag veel tijd aan reizen. Kostbare tijd die je waarschijnlijk veel liever aan andere dingen besteedt. Aan sporten, lezen of in de tuin zitten bijvoorbeeld. Of aan voetballen met je zoontje…

Extra vakantie
Heb je wel eens uitgerekend hoeveel tijd je kwijt bent aan reizen naar je werk? Even een voorbeeld rekensommetje. Als je elke dag een half uur heen moet reizen en een half uur weer terug, dan kost je dat een uur per dag. 5 dagen in de week, 200 dagen per jaar. Dat is 200 uur, oftewel 25 werkdagen van 8 uur! Nog afgezien van ergernissen door files… Als je op een uur reizen van je werk woont kost het je maar liefst 50 werkdagen! Dat is toch zonde! Maak er liever vakantiedagen van en kom in Veghels Buiten wonen.

Tijd voor je gezin
“Nee meisje, papa kan je geen nachtzoentje geven, hij is nog niet thuis.” “Nee kereltje, mama kan je niet helpen met aankleden, ze is al naar haar werk.” “Nee lieverd, papa kan je niet naar de voetbaltraining brengen, hij is dan nog niet thuis.” “Nee schat, mama kan niet meelopen met de avondvierdaagse, ze staat nog in de file…” Moet jij je kinderen ook vaak teleurstellen? Jammer hè. Als je in Veghels Buiten woont maak je ze blij. En jezelf ook.

Sport en ontspanning
Sporten is leuk en gezond. Dat weet iedereen. Hoe vaak kom jij aan sporten toe? Heb jij nog puf en tijd om ’s avonds naar de tennisbaan te gaan of een rondje te hardlopen? Of te wielrennen, naar de zangclub te gaan, de toneelclub, de fotoclub… Veghel heeft een rijk en bloeiend verenigingsleven. Voor elk wat wils. Maar je kan natuurlijk ook gewoon met een goed boek in de tuin gaan zitten en heerlijk relaxen.

Huizen en vrije kavels voor meer vrije tijd
In Veghels Buiten zijn momenteel op verschillende plekken woningen en kavels te koop. Betaalbare huizen met veel keuzevrijheid. Kavels om zelf het huis van je dromen te (laten) bouwen, alleen of Een kavel koop je al vanaf zo’n 178.000,- , een complete woning al vanaf € 209.000.- Wat houd je nog tegen?

Kies nu direct je huis of vrije kavel in Veghels Buiten.