Het Gehucht – Fase 4

Het Gehucht – Fase 4

De 4e fase in woonbuurt Het Gehucht (Brabant op zijn Best)
VOF Van de Ven – Van Wanrooij realiseert in Het Gehucht de vierde fase met 30 koopwoningen. Fasen 1, 2 en 3 zijn inmiddels opgeleverd of in aanbouw.

(Beschikbaar)

Heerlijk wonen in het rustige Brabant op zijn Best fase 4 in Veghel!
Deze fase omvat in totaal 30 woningen in diverse typen zoals vrijstaande woningen, twee-onder-een kapwoningen, tussen- en hoekwoningen.

Kom eens kijken op locatie! De kavelborden geven aan waar de woningen komen te staan en welke bouwnummers nog beschikbaar zijn.

 

Gasloos wonen
Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser, duurder en dragen sterk bij aan klimaatverandering. Alle woningen in ‘Brabant op zijn Best’ zijn aardgasvrij en hebben een minimale energiebehoefte. Naast het toepassen van een bodemwarmtepomp en warmte-terugwin-ventilatiesysteem, zijn ook isolatie en beglazing aangepast aan de energieprestatienorm, met als eindresultaat een zeer energiezuinige woning.

 

Comfortabel wonen
Voor een betere luchtkwaliteit en een gezonder leefklimaat wordt alle lucht eerst gefilterd door het ventilatiesysteem voordat deze de woning binnenkomt. Om te zorgen voor een gelijkmatige temperatuur tijdens koude winters en warme zomers zijn de vloeren standaard voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit draagt bij aan extra comfort in huis.

 

Keuken, Sanitair & Tegelwerk
Er is in de koopsom geen keukeninrichting inbegrepen. Als koper ontvang je een keukencheque, de waarde van de keukencheque wordt in mindering gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys.

In de koopsom is sanitair opgenomen. In de technische omschrijving staat omschreven per type woning wat er standaard aan sanitair en tegelwerk wordt geplaatst. Het is mogelijk wijzigingen aan te brengen in sanitair en tegelwerk tegen meerprijs. Ook hiervoor kunt u terecht bij van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys.

 

Informatie
Op de website www.vanwanrooij.nl kun je de woningen bekijken. Voor meer informatie kun je terecht bij Raadhage makelaardij (info@raadhage.nl/0413-378921) en Bernheze makelaars (info@bernheze.nl/0413-243818)