Het Gehucht

Het Gehucht - ,

In buurtschap Het Gehucht start binnenkort de verkoop van de eerste fase van 68 woningen. De genoemde prijs is een vanaf prijs.

Prijs: € 215.000 v.o.n.

(Beschikbaar)

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie..
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

Buurtschap ‘Het Gehucht’ ligt ten zuiden van de Erpseweg. Hier realiseert de VOF Veghels Buiten in totaal 185 gevarieerde woningen. De eerste fase van 68 woningen is nu in de verkoop. De eerste fase omvat verschillende typen koopwoningen: rij- en hoekwoningen (ook voor starters) in diverse afmetingen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. Prijzen van € 215.000 tot € 509.000 v.o.n.

Starterswoningen vanaf € 215.000 v.o.n.
In de eerste fase zijn 22 starterswoningen type J in de verkoop, vanaf € 215.000 von. De huizen liggen centraal in de wijk, rondom een pleintje. De ruime woningen (92 vierkante meter) hebben op de begane grond een entree, een woonkamer met trapkast en een keuken met veel lichtinval. Op de verdieping zijn twee woningbrede slaapkamers (met dakkapel aan achterzijde) en een badkamer. Via de vlizotrap is de ruime vliering bereikbaar. De huizen hebben over een fijne tuin met een grote berging. Ideaal voor gezellige bbq’s met vrienden of ontspannen van de zon genieten.

Royale tweekappers met zonnige tuin vanaf € 379.000 v.o.n.
Ook zijn in de eerste fase diverse tweekappers te koop in verschillende typen. Tweekappers type F-G en type I hebben een zonnige tuin op het zuiden en een woonoppervlakte van minimaal 172 m2. Een ideale gezinswoning met veel opties en uitbreidingsmogelijkheden. Door de verschillende opties kun je er helemaal jouw ideale huis van maken. Wil je graag meer ruimte op de begane grond voor bijvoorbeeld een werkplek en/of woonkeuken? Een uitbouw van 1,2 m of 2,4 m biedt veel extra indelingsmogelijkheden. Ook is het mogelijk om op zolder een slaapkamer en een inloopkast in de masterbedroom te realiseren.

Inmiddels zijn al diverse huizen verkocht of onder optie. Heb je belangstelling voor deze woningen? Geef dan snel je belangstelling door aan de makelaar!

Wonen in een Brabants gehucht
De kracht van ‘Het Gehucht’ zit in de combinatie van groen, brede straatprofielen en variatie van woningen en voortuinen. Er zijn brede grasbermen. De straten zijn licht gebogen en komen bijna allemaal uit op het centrale plein. Het totaalbeeld biedt een aangename ‘eenheid in verscheidenheid’.

De stedenbouwkundige opzet met allerlei clusters geeft de sfeer van een Brabants gehucht: een verzameling verschillende woningtypen in het groen. Er zijn 5 thema’s met elk een eigen kleur en materiaal. Middenin ‘Het Gehucht’ ligt een plein met kleinschalige woningbouw. Dwars door het buurtschap loopt een weg met wat formelere, strakke woningen. Aan een andere straat is gekozen voor sobere bouw met rode baksteen. In de straten die uitkomen op het buitengebied komen meer verschillende woningen. Aan de buitenrand die uitkijkt op het groen is gekozen voor ‘boerderijwoningen’ met een lagere dakrand. Dat sluit mooi aan op de bebouwing in de omgeving. Deze hebben ook een veranda om de relatie met ‘buiten’ te versterken.

Al met al een heel gevarieerd gebied met woningen voor iedereen.

Lees meer over deze woningen.

Kavels

Overzichtskaart woningen

Artist Impressions