Brabants bloed

Geboren en getogen in Brabant. Voor studie of werk verhuisd naar elders. Het bevalt je daar best wel, maar… je mist toch iets: de gemoedelijkheid, de gezelligheid, je familie, de rust, de ruimte, het relaxte leven en natuurlijk de zachte g… De roep naar je roots wordt steeds luider.


Typisch Brabants

Brabantse gemoedelijkheid, Brabantse gastvrijheid, Brabantse gezelligheid… Je vindt het allemaal in Veghels Buiten. Hier is ruimte voor ontmoeting en onthaasting. Voor gezellig samen zijn. Voor ontspanning. Veghels Buiten is Brabant op z’n best.

Brabantse buurtschappen
Het nieuwe woongebied Veghels Buiten is volledig geïnspireerd op de historie van het Brabantse platteland. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en grotere buurtschappen. Allemaal liggen ze midden in het groen. En allemaal hebben ze een gezamenlijk erf, hof of tuin: een plek om gezellig met je buren een pintje te pakken, te eten, te kaarten of een feestje te vieren.

Welkom thuis!

Op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Rust en ruimte met het dorpscafé om de hoek
Het geluid van de stilte overheerst in Veghels Buiten. Hier kom je helemaal tot rust. Er is ruimte. Veel ruimte. Ruimte om te wonen en te werken, maar ook om te spelen en te relaxen. Ruimte om dingen met elkaar te delen en om je eigen ding te doen. Vanuit je huis loop of fiets je zo de groene wereld in. Maar je fietst ook in 5 minuten naar het dorpscafé of één van Veghels gezellige terrasjes.

Vrije kavels en betaalbare huizen
In Veghels Buiten zijn huizen en vrije kavels voor vrijstaande en geschakelde woningen te koop. Onbetaalbaar? In Brabant zijn de prijzen een stuk lager dan in bijvoorbeeld de Randstad. Al vanaf € 209.000,- heb je hier een huis helemaal naar jouw wens. Kom daar in de Randstad maar eens om!

Veghel 5e bedrijvenstad
Een atelier, kantoor of praktijk aan huis, een bed en breakfast, kinderopvang, kledingontwerpstudio… Zomaar wat voorbeelden van werk dat je in Veghels Buiten thuis mag doen. Maar in Veghel is nog heel veel ander werk. Veghel is Nederlands vijfde bedrijvenstad. Met veel – vooral smaakmakende – industrieën en bedrijven, zoals zoals Mars, Friesland-Campina, Jumbo, Sligro, Van der Landen, Hutten en Maison van den Boer. Met genoeg kansen op een baan die bij je past.