5. Waar kan ik nog meer informatie vinden over groen en stoepjes voor de woning?

De gemeente heeft hierover ook een aparte een folder gemaakt. Deze is terug te...

De gemeente heeft hierover ook een aparte een folder gemaakt. Deze is terug te vinden op de website van Veghels Buiten (www.veghelsbuiten.nl/informatie).

De gemeente heeft hierover ook een aparte een folder gemaakt. Deze is terug te vinden op de website van Veghels Buiten (www.veghelsbuiten.nl/informatie).

Lees meer

4. Hoe richt ik een geveltuintje in?

Denk voor de invulling van de geveltuintjes aan bijvoorbeeld (een mix van) vaste planten,...

Denk voor de invulling van de geveltuintjes aan bijvoorbeeld (een mix van) vaste planten, stokrozen of bes- en fruitdragende planten. Als je bij Google-Afbeeldingen...

Denk voor de invulling van de geveltuintjes aan bijvoorbeeld (een mix van) vaste planten, stokrozen of bes- en fruitdragende planten. Als je bij Google-Afbeeldingen zoekt op geveltuintje vind je een hoop mooie voorbeelden.

Lees meer

3. Mag ik van het stoepje een geveltuintje maken?

Alleen wanneer je zelf eigenaar bent van het stoepje mag je de verharding eventueel...

Alleen wanneer je zelf eigenaar bent van het stoepje mag je de verharding eventueel deels vervangen door een klein geveltuintje. Hiervoor mag maximaal een...

Alleen wanneer je zelf eigenaar bent van het stoepje mag je de verharding eventueel deels vervangen door een klein geveltuintje. Hiervoor mag maximaal een strook van 60 centimeter direct tegen de gevel worden gebruikt. De rest van de verharding moet gehandhaafd blijven.

Lees meer

2. Waarvoor is dit stoepje bedoeld?

Dit stoepje is bedoeld voor het plaatsen van bloembakken en -potten en eventueel voor...

Dit stoepje is bedoeld voor het plaatsen van bloembakken en -potten en eventueel voor een bankje. Daarmee kan op een eenvoudige manier groen voor...

Dit stoepje is bedoeld voor het plaatsen van bloembakken en -potten en eventueel voor een bankje. Daarmee kan op een eenvoudige manier groen voor de woning worden aangebracht. De bewoner is zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van planten en bankjes en voor het onderhoud daarvan.

Lees meer

1. Van wie is het stoepje voor mijn huis?

In sommige gevallen is dit stoepje volledig eigendom van de bewoner, in andere gevallen...

In sommige gevallen is dit stoepje volledig eigendom van de bewoner, in andere gevallen is de gemeente of een andere partij (deels) eigenaar. Ga...

In sommige gevallen is dit stoepje volledig eigendom van de bewoner, in andere gevallen is de gemeente of een andere partij (deels) eigenaar. Ga dit na bij de makelaar of verkopende partij.

Lees meer