Kavel- en huizenmarkt Veghels Buiten

Op zaterdag 1 december organiseert de gemeente Meierijstad opnieuw samen met enkele ontwikkelaars een speciale kavel- en huizenmarkt in Veghels Buiten. Dit keer in een mooie ruimte aan de Kruigenstraat 5 in Veghels Buiten. Van 13 tot 16 uur is er een ruim aanbod van koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels te bekijken in dit bijzondere woongebied. Er is een wandel- en fietsroute langs al gerealiseerde huizen en langs de toekomstige erven en buurtschappen. Er zijn koffie, thee, chocolademelk én gratis heerlijke poffertjes. Bovendien maak je kans op een toffe terraskachel!

Ontdek de vele mogelijkheden
Wil je groter wonen? Of juist kleiner? Anders dan anders? Lekker buiten maar toch dichtbij alle voorzieningen? Dan is Veghels Buiten echt iets voor jou! Want Veghels Buiten is een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw en anders is. Je woont hier in erven en buurtschappen midden in het groen. Er is optimale keuzevrijheid en voor elk wat wils. Ontdek jouw mogelijkheden op de kavel- en huizenmarkt!

erpse weglowres

Gevarieerd nieuw woningaanbod
Op de kavel- en huizenmarkt zijn verschillende ontwikkelaars aanwezig die binnenkort huizen gaan bouwen in Veghels Buiten. Zij gaan graag met je in gesprek om het aanbod toe te lichten en jouw wensen te horen. Het aanbod is gevarieerd en bovendien heel betaalbaar: er zijn huizen te koop vanaf € 209.000,- v.o.n.

Mooi gelegen bouwkavels
Bouw jij liever zelf je ideale huis? Kom dan langs bij de kavel- en huizenmarkt en bekijk het aanbod aan vrije kavels. In een aantal erven in de Oude Ontginning heeft de gemeente nog een paar bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. Ook in het nieuwe buurtschap De Kloostertuinen en in Erfbuurtschap De Lambertshoeve zijn mooie bouwkavels te koop.

Ook huurwoningen
Er worden in Veghels Buiten ook huurwoningen gerealiseerd. Area Wonen biedt de komende jaren op verschillende plekken in het gebied mooie sociale huurwoningen aan. Een aantal ontwikkelaars bouwt bovendien huurwoningen in de vrije sector. Dus wil jij liever huren dan kopen? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden! 

Gratis entree en leuke extra’s
Kom op 1 december naar de Kruigenstraat en bekijk het ruime aanbod in Veghels Buiten! De entree is gratis en de hapjes en drankjes ook. Voor elke bezoekers zijn er gratis poffertjes. En er is ook een speeltuintje, dus neem gerust je kinderen mee.

poffertjes 2

Maak kans op een toffe terraskachel
In Veghels Buiten woon je midden in het groen. Er is volop rust en ruimte en je woont toch vlakbij het centrum van Veghel met alle voorzieningen. Tijd om te ontspannen! Lekker relaxen in je tuin en genieten van het uitzicht. Maar ’s avonds kan het wel eens koud zijn… Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt verloten we daarom een heerlijk warme en bijzondere buitenkachel, gemaakt van een oude gasfles. Kom dus op 1 december naar de kavel- en huizenmarkt en maak kans op zo’n toffe terraskachel!

BrandMeester-4x-kl

Routebeschrijving
De kavel- en huizenmarkt is in een schuur aan de Kruigenstraat 5 in Veghels Buiten. Via de link op de kaart is een routebeschrijving beschikbaar.