Kavel- en huizenmarkt wederom geslaagd

De kavel- en huizenmarkt die zaterdag 26 mei voor de zesde keer werd gehouden in een tent in Veghels Buiten,  was wederom een groot succes. Ondanks het zeer warme weer kwamen zo’n 150 geïnteresseerde bezoekers het nieuwe aanbod aan koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels bekijken. Het was gezellig druk bij alle kramen van de ontwikkelaars. Buiten de tent vermaakten de kinderen zich bij de kinderboerderij en ontmoetten toekomstige buren elkaar aan de picknicktafels bij de foodtruck Bus van Zus. Veel bezoekers bekeken ook hun toekomstige woongebied met de huifkar.

Zowel bezoekers als ontwikkelaars waren enthousiast over de kavel- en huizenmarkt en het gevarieerde aanbod. Er zijn veel contacten gelegd en vervolgafspraken gemaakt. Niet aanwezig kunnen zijn? Binnenkort staan alle plannen ook weer op deze website. Bekijk dus regelmatig hier het aanbod koopwoningen, huurwoningen en vrije kavels.

Winnaar mooie vogelschaal

Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt is een prachtige keramiek vogelschaal verloot. De gelukkige winnares is geworden: Sandy Rombout uit Keldonk. Zij heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Bekijk de filmimpressie

Van de kavel- en huizenmarkt zijn prachtige filmopnames gemaakt, onder andere met een drone. Zo zie je hoe gezellig en sfeervol het was op de kavel- en huizenmarkt, en zie je meteen hoe mooi het is om hier te wonen!