Bouw woonerven De Heerd en De Hofstee van start!

Eind dit jaar gaat de eerste schop de grond in voor de bouw van de 7 en 13 huizen van de plannen De Heerd en De Hofstee, gelegen in de buurtschappen Wilbertshoeve en Sandershoeve. Nagenoeg alle woningen zijn verkocht en de grond om de bouw mogelijk te maken is afgelopen week door Cedrus Vastgoed B.V. aan de kopers geleverd.

Dorps karakter
De plannen De Heerd en De Hofstee liggen in deelgebied Erpseweg-Zuid, nabij Ham. Plan De Heerd is herkenbaar aan de moestuin met boomgaard die prominent op het erf ligt, die zorgt voor een ontmoetingsplek in gezamenlijk gebruik. Hier wordt het dorpse karakter door de kleinschaligheid behouden. Die prettige sfeer en uitstraling worden in plan De Hofstee in grote mate bepaald door twee centraal gepositioneerde solitaire bomen. Zij vormen het middelpunt op het stenige erf waaromheen de woningen staan gegroepeerd

Kijk-keet op locatie
Om het zogenaamde ‘LandGoedLeven’ goed over te kunnen brengen op de potentiële kopers, is er tussen de twee erven een informatiecentrum opgericht: de Kijk-Keet. Tweewekelijks zijn daar de verkoopmakelaars aanwezig om geïnteresseerden aan de hand van brochures en impressies informatie te geven over hun toekomstige woning. Al wandelend richting de percelen ervaart men meteen hoe het is om in de natuur te wonen. Want straks wordt dat het uitzicht vanuit de achtertuin!

Nog maar enkele woningen te koop
De Kijk-Keet op locatie trekt een groot aantal bezoekers. Zowel mensen uit Veghel zelf, als van daarbuiten. Door de diversiteit aan woningen is er voor elk wat wils. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor starters en (grotere) gezinnen, en wordt er met levensloopbestendige woningen rekening gehouden met de toekomst. In alle prijsklassen zijn er nog maar een paar woningen te koop, waaronder een vrijstaande woning, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Bekijk plan De Heerd

Bekijk plan De Hofstee