15 juli kavel- en huizenmarkt in Veghels Buiten

Op zaterdag 15 juli organiseert de gemeente Meierijstad weer samen met ontwikkelaars een speciale kavel- en huizenmarkt in Veghels Buiten. In een tent in het nieuwe buurtschap De Kloostertuinen is van 11.00 tot 15.00 uur een ruim aanbod van koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels te bekijken in dit bijzondere woongebied. Er is een wandel- en fietsroute langs al gerealiseerde huizen en langs de toekomstige erven en buurtschappen. Er zijn koffie en lekkere broodjes, een kinderboerderij én je maakt kans op een knusse kookkachel!
Kavel- en huizenmarkt Veghels Buiten-35
Gevarieerd nieuw woningaanbod en extra service
Op de kavel- en huizenmarkt zijn verschillende ontwikkelaars aanwezig die binnenkort huizen gaan bouwen in Veghels Buiten. Zij gaan graag met je in gesprek om het aanbod toe te lichten en jouw wensen te horen. Er is dit keer veel nieuw aanbod, gevarieerd en bovendien heel betaalbaar: er zijn huizen te koop vanaf € 170.000,- v.o.n. Wil je weten of jij jouw droomhuis kan betalen? Loop dan even langs bij de kraam van de Rabobank en krijg direct financieel advies.
Nog enkele vrije kavels
Bouw jij liever zelf je ideale huis? Kom dan langs bij de kavel- en huizenmarkt en bekijk het aanbod aan vrije kavels. In een aantal erven in de Oude Ontginning heeft de gemeente Veghel nog bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. Ook in het nieuwe buurtschap De Kloostertuinen zijn enkele bouwkavels te koop.
Ook huurwoningen
Er worden in Veghels Buiten behalve koopwoningen ook huurwoningen gerealiseerd. Area Wonen biedt de komende jaren op verschillende plekken in het gebied mooie sociale huurwoningen aan. Een aantal ontwikkelaars bouwt bovendien huurwoningen in de vrije sector. Dus wil jij liever huren dan kopen? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden! 

Gratis entree en leuke extra’s
Kom op 15 juli naar De Kloostertuinen en bekijk het ruime aanbod in Veghels Buiten! De entree is gratis en de hapjes en drankjes ook. Er is ook een echte kinderboerderij, dus neem gerust je kinderen mee.
kinderboerderij
Ontdek de vele mogelijkheden
Wil je groter wonen? Of juist kleiner? In een andere omgeving of buurt? Anders dan anders? Dan is Veghels Buiten echt iets voor jou! Want Veghels Buiten is een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw en anders is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept én een nieuwe visie: jij kiest en bepaalt. Er is optimale keuzevrijheid en voor elk wat wils. Ontdek jouw mogelijkheden op de kavel- en huizenmarkt!
Maak kans op een knusse kookkachel
In Veghels Buiten woon je midden in het groen. Er is volop rust en ruimte en je woont toch vlakbij het centrum van Veghel met alle voorzieningen. Tijd om te ontspannen en bijvoorbeeld lekker buiten te kokkerellen! Samen met je gezin, familie of vrienden genieten van een heerlijke stoofpot. En van het uitzicht. Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt verloten we een knusse kookkachel . Kom dus op 15 juli naar de kavel- en huizenmarkt en maak kans op zo’n kookkachel!
 
 
Routebeschrijving
De kavel- en huizenmarkt is in een tent bij toekomstig buurtschap De Kloostertuinen in Veghels Buiten. Dit buurtschap ligt ten zuiden van de Erpseweg, ter hoogte van het kruispunt Erpseweg-Heuvel. Op dat kruispunt is een nieuwe afslag gemaakt richting De Kloostertuinen.  Rij vanuit Veghel richting Erp, de Erpseweg op. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Rij voorbij de Intratuin en sla daarna bij het tweede kruispunt rechtsaf, de nieuwe nog doodlopende weg in. Je ziet de tent dan al meteen staan.