Veghels Mooiste I

In Erfbuurtschap Hubertshoeve bouwt Bouwbedrijf Van Stiphout 35 koopwoningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Dit erfbuurtschap ligt aan de zuidkant van Veghels Buiten, nabij Ham en Langsteeg. De genoemde prijs is een vanaf prijs.

235.500

(Beschikbaar)

In Erfbuurtschap Hubertshoeve bouwt Bouwbedrijf Van Stiphout 35 koopwoningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Het project heet Veghels Mooiste I en ligt aan de zuidkant van Veghels Buiten, nabij Ham en Langsteeg.

De huizen worden gebouwd in kleine groepjes rond een centraal erf. Aan de achterzijde kijken ze vrijwel allemaal uit over het groen van de omgeving. Wat betreft duurzaamheid ben je hier helemaal klaar voor de toekomst. De woningen zijn gasloos, zeer energiezuinig, hoogwaardig geïsoleerd en naar wens aan te passen qua energieprestatie.

Natuurlijke materialen en een traditionele bouwstijl worden gecombineerd met een eigentijds hoog niveau van wooncomfort en duurzaamheid. Een deel van de huizen heeft mansardekappen, een ander deel zadeldaken. Steeds steekt de kap ruim uit aan voor- en achterzijde, ondersteund door robuuste houten kolommen. Samen met het ambachtelijke metselwerk en het karakteristieke houtwerk roept dat het beeld op van een klassieke Brabantse hoeve. Tegelijk maken de luxe afwerking met grote raampartijen, de lichte en ruim opgezette leefruimtes, het comfortabele binnenklimaat en de duurzame systemen de woningen helemaal van deze tijd.

De 35 woningen variëren van vrijstaand en twee-onder-een-kap tot tussen- en hoekwoningen. Daarnaast zijn er een aantal uitbouwmogelijkheden om je huis nog beter te laten aansluiten op jouw wensen. De huizen zijn ook nog eens heel betaalbaar: al vanaf 235.500 euro koop je een tussenwoning. De hoekwoningen zijn er vanaf 263.000 euro, tweekappers vanaf 364.500 en een vrijstaande woning is er vanaf 495.000 euro.

Meer info over deze huizen vind je op de website van Veghels Mooiste.

Bekijk de brochure

Bekijk de prijzen van alle huizen

Belangstelling? Neem dan contact op met Leenders Makelaardij.