Lambertshoeve 7

Lambertshoeve 7 - ,

Op deze kavel van maar liefst 641 m2 mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd.

 

Verkocht

(Verkocht)

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie..
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

Deze kavel van maar liefst 641 m2 ligt in Erfbuurtschap Lambertshoeve. In dit buurtschap is ruimte voor in totaal 10 woningen. Op deze kavel mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd.

Erfbuurtschap Lambertshoeve ligt ten zuiden van de Erpseweg, tussen de Langsteeg en Ham.

De erfbuurtschappen zijn geïnspireerd op de Brabantse boerenerven van vroeger, waar een langgevelboerderij met een aantal schuren rondom een erf was gesitueerd. De villa is de eigentijdse interpretatie van deze boerenschuren.

In de keuze van de architectuur is veel vrijheid. Modern, klassiek, nostalgisch, het kan allemaal. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in het kavelpaspoort. Opvallend is de goothoogte van 3 meter en de lange schuine kap. Ook de landelijke en robuuste uitstraling van de villa is een karakteristiek kenmerk.

De kavel biedt ruime mogelijkheden voor praktijk of kantoor aan huis. Of bijvoorbeeld voor een atelier of een paardenstal. Hier realiseer je al je woondromen. Kijk maar eens naar deze filmimpressie:

Belangstelling voor deze kavel? Neem dan contact op met de gemeente.

 

Kavels

Extra informatie

Kaveloppervlak

641 m2

Ligging

In een Erfbuurtschap, In het groen, Landelijk

Type woning

Geschakeld, Vrijstaand

Bouw

Eigen ontwerp, Zelf bouwen

Locaties

In een Erfbuurtschap

Ligging

   

Kavelpaspoort

Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Van landschappelijke inrichting tot aan de architectuur van de bebouwing, vormen de Brabantse karakteristieken en de historie van het gebied de leidraad en inspiratiebron. Voor de huizen die er komen zijn daarom kwaliteitsregels opgesteld. Je vindt ze in het kavelpaspoort. Benieuwd naar de inrichting van het erf? Bekijk dan het erfpaspoort.

Artist Impressions