Kloosterveldt

De Udense ontwikkelaar Hendriks Coppelmans realiseert in Kloosterveldt 73 woningen en appartementen, zowel koop als huur.

(Verkocht)

Aan de rand van Veghels Buiten, ten zuiden van de Erpseweg, komt de nieuwe woonbuurt Kloosterveldt. Een door water en velden omzoomd woongebied dat stedenbouwkundig is opgezet als een klooster. Ook de architectuur met veel authentieke details sluit daar bij aan. De Udense ontwikkelaar Hendriks Coppelmans realiseert in Kloosterveldt 73 woningen en appartementen, zowel koop als huur.

De opzet van Kloosterveldt is bijzonder. Het doet denken aan een klooster. Met in het centrale deel bebouwing in een carrévorm, waarvan een gedeelte in de vorm van appartementen. Daaromheen vind je een aaneenschakeling van verschillende woningtypes in de sfeer van een Begijnhof. Naar de buitenrand toe is er meer openheid, met woningen op ruimere kavels.

Centraal in het gebied ligt een grote groene zone (de kloostertuin) met ruimte voor spelen, ontmoeting en parkeren. Rondom liggen velden, houtwallen en water. In Kloosterveldt woon je echt buiten. Het is kleinschalig en er heerst rust en geborgenheid.

 

Start verkoop

Op zaterdag 25 september 2021 is de verkoop van de eerste 10 twee-onder-een- kapwoningen en 4 levensloopwoningen gestart. De twee-onder-een-kapwoningen zijn door een ’kloostermuur’ aan elkaar verbonden. Deze kloostermuur vormt een bijzonder architectonisch element met gewelfde onderdoorgangen die toegang geven tot de oprit, garage en woning. Daarachter verscholen, grenzend aan Landhoed Stiphorst, liggen de vier levensloopwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond.

 

Op de website www.kloosterveldt.nl kun je de woningen bekijken. Voor meer informatie kun je terecht bij

Dragt Makelaars (0413-363850/ info@dragtmakelaars.nl) of
Meierijstad Makelaardij (073- 5442100 / info@demakelaarvanhier.nl).