Kloosterveldt

De Udense ontwikkelaar Hendriks Coppelmans realiseert in Kloosterveldt 73 woningen en appartementen, zowel koop als huur.

(Beschikbaar)

Start bouw van deze woningen in oktober 2022! 

Deze vrijstaande woningen liggen op een van de mooiste plekjes in Veghels Buiten, in Kloosterveldt. De karakteristieke landhuizen hebben rondom veel ruimte en liggen op royale percelen (600 tot 689 m2), aan het water en met blijvend vrij uitzicht over de velden. De architectuur ademt een landelijke sfeer, met karakteristieke elementen zoals boerderijramen en grote schuurdeuren, uitgevoerd als glazen pui.

De begane grond krijgt veel lichtinval. De royale leefkeuken heeft veel raampartijen en de woonkamer heeft een grote hoekpui met openslaande tuindeuren. Dit alles met veel karakter, omdat de ramen getoogd zijn, in boerderijstijl. Er is een royale entreehal met vide en balustrade op overloop, inclusief bijzondere trappartij die achter een opgaande wand ’verdwijnt’. Een dakraam zorgt voor mooie lichtinval. In de ruime inpandige berging is ruimte voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Hier vind je ook de installaties en is een opstelplaats voor wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan 3 met hoge plafonds tot aan de nok, en een tweede separaat toilet.

Buiten is er een terrasoverkapping van eikenhout van maar liefst 30 m2. Ruimte genoeg om een auto te parkeren of tot in de late uurtjes beschut buiten te zitten. Op het perceel is ruimte voor ten minste twee auto’s.

Op beide verdiepingen is er ruimte om de woning naar wens aan te passen. Zo kunnen ruimtes anders ingedeeld worden of bepaalde ruimtes vergroot worden. Denk aan het omwisselen van keuken/woonkamer, het realiseren van een kantoor- of chillruimte met aparte ingang, een badkamer ensuite en een tweede badkamer met douche.

 

Op de website www.kloosterveldt.nl kun je de woningen bekijken. Voor meer informatie kun je terecht bij
Meierijstad Makelaardij (073- 5442100 / info@demakelaarvanhier.nl).