Erf De Haag 11

Riant, landelijk en rustig wonen op royale kavels aan een “boerenerf”, midden in het groen. Dat is wat dit erf aan De Haag biedt. Achter de al bestaande erfentreewoning is ruimte voor 1 vrijstaande erfwoning, op een royale kavel van 1678 m2. De erfwoning grenst direct aan het erf. Parkeren gebeurt overdekt in een parkeerschuur of nevengebouw.

Vrije ligging en vrij uitzicht
Erf De Haag 11 ligt vrij in het landschap en wordt omringd door landelijk gebied. De kavels grenzen direct aan het groen. Vanuit je huis heb je een fantastisch uitzicht en in je tuin geniet je volop van de rust en de natuur. Rondom het erf zijn bomen aangeplant en ligt een greppel. Deze zorgen voor een groene afscherming van het erf en benadrukken het besloten karakter.

Rust en ruimte
Erf De Haag 11 ligt aan een rustige weg in het Veghelse buitengebied. Het erf ligt in deelplan Oude Ontginning, waar meerdere van deze kleine erven komen. Hier heb je alle ruimte. Ruimte om je heen, ruimte om je woondromen te realiseren, ruimte om wonen en werken te combineren, ruimte om te relaxen, ruimte om te leven zoals jij dat wil.

Typisch Brabants
De erven zijn geïnspireerd op de Brabantse boerenerven van vroeger, waar een langgevelboerderij met een aantal schuren rondom een erf was gesitueerd. Het erf was de centrale plek, waar alle gebouwen op uitkwamen, waar de kinderen onbekommerd buiten speelden en waar men samen buiten zat. Die mogelijkheid bieden de nieuwe erven ook. Het geeft je woonomgeving de knusse en gemoedelijke sfeer van weleer. Hier woon en leef je weer écht op z’n Brabants.

Architectuur
Om het authentieke karakter van het gebied te behouden gelden er voor de woningen bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in de erf- en kavelpaspoorten. Binnen deze regels is er veel mogelijk. Op de pagina Architectuur lees je hier meer over. Wil je zien wat er mogelijk is en inspiratie opdoen? In het Bouwboek Veghels Buiten vind je 48 inspirerende voorbeelden.

Alles in de buurt
In Erf De Haag 11 woon je buiten, maar toch vlakbij allerlei voorzieningen. Winkels, scholen, sportclubs, kinderopvang, speelplekken, je fietst er in een paar minuten naar toe. Ook vlakbij is het prachtige Aa-dal, een natuurgebied van grote ecologische en recreatieve waarde. Je kunt er heerlijk vissen, kanoën, wandelen, picknicken en noem maar op.

 

Benieuwd hoe zo’n Erf er uit gaat zien? Deze filmanimatie laat het je zien.

Vogelvlucht

Op deze vogelvlucht foto zie je een artist impression van de erven De Houtwal 3 en 5, gemonteerd in de echte groene omgeving. Op de voorgrond rechts (niet in beeld) ligt erf De Houtwal 2.

Vogelvlucht Oude Ontginning

Plattegrond_sba040   

kaart_sba040