De Kloostertuinen 15

De Kloostertuinen 15

Op deze kavel van maar liefst 595 m2 mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd.

(Verkocht)

Deze kavel van maar liefst 595 m2 ligt in Buurtschap De Kloostertuinen. In dit buurtschap is ruimte voor in totaal zo’n 185 woningen, waarvan 15 vrije kavels zijn.

Het buurtschap is geïnspireerd op het Brabantse klooster van vroeger, waar een kloostergebouw  werd omringd door verschillende kloostertuinen. In die tuinen verbouwde men medicinale kruiden of hop en mout voor Brabants bier. Buurtschap De Kloostertuinen is een eigentijdse interpretatie van dit klooster met tuinen.

Op deze kavel mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd. In de keuze van de architectuur is veel vrijheid. Modern, klassiek, nostalgisch, het kan allemaal. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in het kavelpaspoort. Opvallend is de lage schuine kap. Ook de landelijke en robuuste uitstraling van de villa is een karakteristiek kenmerk.

Belangstelling voor deze kavel? Neem contact met ons op!

kaveloppervlak

595 m2

ligging

In het groen, Landelijk

type-woning

Vrijstaand

bouw

Eigen ontwerp, Zelf bouwen

locaties

In De Kloostertuinen

Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Van landschappelijke inrichting tot aan de architectuur van de bebouwing, vormen de Brabantse karakteristieken en de historie van het gebied de leidraad en inspiratiebron. Voor de huizen die er komen zijn daarom kwaliteitsregels opgesteld. Je vindt ze in het kavelpaspoort.