De Houtwal 3C

Voorbeeldverkaveling De Houtwal 3

De Houtwal 3C

Op deze riante kavel van maar liefst 1509 m2 kavel mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd, de entreewoning naar het erf.
Download de brochure.

(Verkocht)

Deze riante kavel van maar liefst 1509 m2 ligt in Erf De Houtwal 3. In dit erf is ruimte voor in totaal 4 woningen. Op deze kavel mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd, de entreewoning naar het erf.

De erven zijn geïnspireerd op de Brabantse boerenerven van vroeger, waar een langgevelboerderij met een aantal schuren rondom een erf was gesitueerd. De villa is de eigentijdse interpretatie van de langgevelboerderij, van oorsprong de entreewoning naar het boerenerf.

In de keuze van de architectuur is veel vrijheid. Modern, klassiek, nostalgisch, het kan allemaal. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in het kavelpaspoort. Opvallend is de goothoogte van 3 meter en de lange schuine kap. Ook de landelijke en robuuste uitstraling van de villa is een karakteristiek kenmerk.

Door de omvang van de kavel is deze plek bij uitstek geschikt voor praktijk of kantoor aan huis. Of bijvoorbeeld voor een atelier of een paardenstal. Hier realiseer je al je woondromen.

 

Belangstelling voor deze kavel? Neem dan contact met ons op!

Op deze vogelvlucht foto zie je een artist impression van de erven De Houtwal 3 en 5, gemonteerd in de echte groene omgeving. Rechts op de achtergrond ligt erf De Haag 13 ABC.

Vogelvlucht erven aan De Houtwal in de Oude Ontginning

map_sba120

 

kaart_oudeontgining_120

kaveloppervlak

1565 m2

ligging

In het groen, Landelijk, Op een Erf

type-woning

Erf-entreewoning, Vrijstaand

bouw

Eigen ontwerp, Zelf bouwen

locaties

Op een Erf

Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Van landschappelijke inrichting tot aan de architectuur van de bebouwing, vormen de Brabantse karakteristieken en de historie van het gebied de leidraad en inspiratiebron. Voor de huizen die er komen zijn daarom kwaliteitsregels opgesteld. Je vindt ze in het kavelpaspoort.

Impressie erf Veghels Buiten in vogelvlucht
Voorbeeld van erfwoning
Voorbeeld van erfwoning
Zicht vanuit het landschap op erfwoningen
Zicht vanuit het landschap op een erfwoning
Voorbeeld interieur erfwoning
Impressie erf De Houtwal 3 in vogelvlucht
Zicht op een erfwoning