De Houtwal 2D

De Houtwal 2D

Op deze kavel van maar liefst 1364 m2 mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd.
Download de brochure.

(Verkocht)

Deze kavel van maar liefst 1364 m2 ligt in Erf De Houtwal 2. In dit erf is ruimte voor in totaal 6 woningen. Op deze kavel mag een ruime vrijstaande villa worden gebouwd.
De erven zijn geïnspireerd op de Brabantse boerenerven van vroeger, waar een langgevelboerderij met een aantal schuren rondom een erf was gesitueerd. De villa is de eigentijdse interpretatie van één van de schuren op het boerenerf.
In de keuze van de architectuur is veel vrijheid. Modern, klassiek, nostalgisch, het kan allemaal. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in het kavelpaspoort. Opvallend is de goothoogte van 3 meter en de lange schuine kap. Ook de landelijke en robuuste uitstraling van de villa is een karakteristiek kenmerk.
De kavel biedt ruime mogelijkheden voor praktijk of kantoor aan huis. Of bijvoorbeeld voor een atelier of een paardenstal. Hier realiseer je al je woondromen.
Belangstelling voor deze kavel? Neem dan contact met ons op!

Op deze vogelvlucht foto zie je een artist impression van de erven De Houtwal 3 en 5, gemonteerd in de echte groene omgeving. Rechts op de voorgrond (niet in beeld) ligt erf De Houtwal 2.

Vogelvlucht Oude Ontginning

plattegrond De Houtwal 2   Houtwal 2

kaveloppervlak

1364 m2

ligging

In het groen, Landelijk, Op een Erf

type-woning

Vrijstaand

bouw

Eigen ontwerp, Zelf bouwen

locaties

Op een Erf

Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Van landschappelijke inrichting tot aan de architectuur van de bebouwing, vormen de Brabantse karakteristieken en de historie van het gebied de leidraad en inspiratiebron. Voor de huizen die er komen zijn daarom kwaliteitsregels opgesteld. Je vindt ze in het kavelpaspoort.

Impressie erf Veghels Buiten in vogelvlucht
Zicht op achterzijde erfwoning
Boerderij in Veghels Buiten
Impressie schuurwoning
Impressie van woninginterieur
Impressie erf De Houtwal 3 in vogelvlucht
Impressie vrijstaande woning Veghels Buiten