De Eeuwsels – kavel 14

De Eeuwsels – kavel 14

Op deze kavel van maar liefst 257 m2 mag een ruime hoekwoning worden gebouwd.

Download de brochure.

107.700

(Beschikbaar)

Deze kavel van maar liefst 257 m2 ligt in buurtschap De Eeuwsels. In dit erfbuurtschap is ruimte voor in totaal 20 woningen. Op deze kavel mag een ruime hoekwoning worden gebouwd.

De erfbuurtschappen zijn geïnspireerd op de Brabantse boerenerven van vroeger, waar een langgevelboerderij met een aantal schuren rondom een erf was gesitueerd. De woningen zijn de eigentijdse interpretatie van één van de schuren op het boerenerf.

In de keuze van de architectuur is veel vrijheid. Modern, klassiek, nostalgisch, het kan allemaal. Wel gelden er bepaalde kwaliteitsregels. Deze staan in het kavelpaspoort. Opvallend is de goothoogte van 3 meter en de lange schuine kap. Ook de landelijke en stoere uitstraling van de woningen is een karakteristiek kenmerk.

Samen bouwen
Op deze kavel bouw je samen met je nieuwe buren je eigen huis. Samen maak je een keuze voor het type woning, de architect, de bouwer etcetera. Dit heet Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Op de pagina Samen bouwen lees je hoe het werkt.

Filmimpressie
Benieuwd hoe het wonen in een buurtschap is? Bekijk de filmimpressie:

Belangstelling voor deze kavel? Neem dan contact met ons op!

 

Op deze vogelvlucht foto zie je een artist impression van buurtschap De Eeuwsels, gemonteerd in de echte groene omgeving.

vogelvlucht De Eeuwsels

map_sba2500

 

kaart_erpsewegzuid_2500

kaveloppervlak

257 m2

ligging

In een buurtschap, In het groen, Landelijk

type-woning

Hoekwoning

bouw

Eigen ontwerp, Samen bouwen

locaties

In een Erfbuurtschap

Veghels Buiten is een bijzonder woongebied. Van landschappelijke inrichting tot aan de architectuur van de bebouwing, vormen de Brabantse karakteristieken en de historie van het gebied de leidraad en inspiratiebron. Voor de huizen die er komen zijn daarom kwaliteitsregels opgesteld. Je vindt ze in het kavelpaspoort.