De Brouwerij – Bloom

De Brouwerij – Bloom - , ,

Op 2 plekken in buurtschap De Kloostertuinen realiseert Bloom Vastgoed Creatie in totaal 6 luxe woningen in 3 verschillende types. Ook bouwen zij 24-30 woningen in een erfbuurtschap.

De genoemde prijs is een vanaf prijs.

Prijs: € 489.900 v.o.n.

(Beschikbaar)

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie..
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

Op 2 plekken in buurtschap De Kloostertuinen realiseert Bloom VastgoedCreatie in totaal 6 luxe woningen in 3 verschillende types:

De Brouwerij
2 halfvrijstaande woningen; prijsindicatie vanaf € 489.900 v.o.n.
1 vrijstaande woning; prijsindicatie € 499.900 v.o.n.

Begijnhof
3 vrijstaande woningen; prijsindicatie vanaf € 469.900 v.o.n.

Nu tijdelijk 15.000 euro korting! Deze korting krijg je als je voor 1 mei a.s. de koopovereenkomst tekent.

Als je geen tijd hebt om zelf je nieuwe woning te ontwerpen en laten bouwen of niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan, dan zijn de woningen van Bloom hét alternatief. Om jou zoveel mogelijk vrijheid te geven, zijn alle huizen zeer flexibel. Wil je de keuken gericht aan de straatkant of juist aan je tuin? Aan jou de keuze! Op de begane grond heb je naast vele opties ook verschillende mogelijkheden om uit te breiden. Denk aan slapen op de begane grond, extra woonruimte of een garage. Wil je het toch net iets anders? Onder jouw regie wordt de indeling ontworpen die het beste bij je past.

In de achtertuin van de woningen in de Brouwerij (De Hoeve en het Pakhuis) heb je ook nog de mogelijkheid een garage of tuinhuis te realiseren. Passend in de stijl van het huis. Ook de Begijnhofwoningen bieden je veel mogelijkheden. Verschillende uitbouwen achter je tuinmuur zijn reeds uitgewerkt. Een berging, garage, extra tuinkamer of een slaap- en badkamer op de begane grond. Het is aan jou! En met verschillende pakketten maak je je woning bijvoorbeeld gasloos of nog luxer.

De woningen zijn allemaal ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten en zijn gelegen op mooie plekjes aan de rand van De Kloostertuinen, met fraai uitzicht over het Brabants landschap.

De woningen liggen in buurtschap De Kloostertuinen, aan de westkant van Veghels Buiten, op circa 5 minuten fietsen van het centrum van Veghel. In dit buurtschap worden in totaal zo’n 165 woningen gebouwd.

Kijk voor meer info over deze woningen op mooiwonen-veghelsbuiten.nl

‘Come home and relax’ in een erfbuurtschap,
Daarnaast realiseert Bloom VastgoedCreatie 24 tot 30 woningen in een erfbuurtschap. Een plekje voor jezelf in een prikkelarme omgeving. De ontwikkeling van deze huizen is nog in een pril stadium en willen zij afstemmen op de woonwensen van belangstellenden. Wil jij hier wonen? Schrijf je dan in en geef je woonwensen aan. Wie weet woon jij dan straks wel binnen Veghels Buiten in een woning die helemaal bij jou past!

Wil je meer weten over de woningen van Bloom VastgoedCreatie? Neem dan contact op met Esther Bloemers op 06- 17872179.

 

Kavels

Ligging

Artist Impressions