Barbarahoeve

328.250

(Beschikbaar)

In buurtschap Barbarahoeve worden 6 riante tweekappers gebouwd. De woningen zijn ontworpen vanuit de geest van de oorspronkelijke Brabantse boerderijen. Dit is terug te zien aan de vormgeving en het materiaalgebruik: mooie warme bakstenen, relatief veel hout en keramische dakpannen.

Liever een andere indeling of een uitbouw? Ook dat is mogelijk. De  voorgevel van de huizen grenst direct aan het gezamenlijk erf.  Zonder voortuin, maar wel met een ondiepe stoep, een zogenaamd Delftse stoepje. De achtergevel heeft veel glas en biedt een prachtige zicht op de grote, diepe tuin en het achterliggende landelijk gebied.

De woningen zijn toekomstgericht ontworpen en dragen het energielabel A+++. Een gasloos en energiezuinig concept met een warmtepomp en zonnepanelen. De huizen worden casco opgeleverd, waarmee vrije invulling gegeven kan worden aan de indeling van deze fraaie tweekapper.

Prijzen vanaf 328.250 euro v.o.n.

Buurtschap Barbarahoeve ligt aan de noordwestzijde van deelgebied Erpseweg-Zuid, vlakbij het centrum van Veghel. Er komen in totaal 20 huizen, waarvan 19 in kleine en iets grotere  rijen, rondom een gezamenlijk erf. Ook wordt er 1 vrijstaande woning gebouwd, de entreewoning naar het erf. De eerste fase van 13 huizen is al bewoond; de tweekappers vormen de tweede fase.

Bekijk de brochure.

Meer weten over deze woningen? Neem dan contact op met Leenders Makelaardij.