Begijnhof

In buurtschap De Kloostertuinen realiseert Bloom Vastgoed het project Mooi Wonen – Begijnhof, met in totaal 3 luxe vrijstaande woningen; prijsindicatie vanaf € 469.900 v.o.n.

Als je geen tijd hebt om zelf je nieuwe woning te ontwerpen en laten bouwen of niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan, dan zijn de woningen van Bloom hét alternatief. Om jou zoveel mogelijk vrijheid te geven, zijn alle huizen zeer flexibel. Wil je de keuken gericht aan de straatkant of juist aan je tuin? Aan jou de keuze! Op de begane grond heb je naast vele opties ook verschillende mogelijkheden om uit te breiden. Denk aan slapen op de begane grond, extra woonruimte of een garage. Wil je het toch net iets anders? Onder jouw regie wordt de indeling ontworpen die het beste bij je past.

De Begijnhofwoningen bieden je veel mogelijkheden. Verschillende uitbouwen achter je tuinmuur zijn reeds uitgewerkt. Een berging, garage, extra tuinkamer of een slaap- en badkamer op de begane grond. Het is aan jou! En met verschillende pakketten maak je je woning bijvoorbeeld gasloos of nog luxer.

De woningen zijn allemaal ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten en zijn gelegen op mooie plekjes aan de rand van De Kloostertuinen, met fraai uitzicht over het Brabants landschap.

De woningen liggen in buurtschap De Kloostertuinen, aan de westkant van Veghels Buiten, op circa 5 minuten fietsen van het centrum van Veghel. In dit buurtschap worden in totaal zo’n 165 woningen gebouwd.

Kijk voor meer info over deze woningen op mooiwonen-veghelsbuiten.nl

‘Come home and relax’ in een erfbuurtschap,
Daarnaast realiseert Bloom VastgoedCreatie 24 tot 30 woningen in een erfbuurtschap. Een plekje voor jezelf in een prikkelarme omgeving. De ontwikkeling van deze huizen is nog in een pril stadium en willen zij afstemmen op de woonwensen van belangstellenden. Wil jij hier wonen? Schrijf je dan in en geef je woonwensen aan. Wie weet woon jij dan straks wel binnen Veghels Buiten in een woning die helemaal bij jou past!

Wil je meer weten over de woningen van Bloom Vastgoed? Neem dan contact op met Hans Moors (06-22291104) of Hein van den Heuvel (06-10930084).