Kavels en huizen

In Veghels Buiten zijn bouwkavels te koop om zelf je ideale huis te (laten) bouwen én er zijn huizen te koop, die je ook vaak helemaal aan jouw wensen kan aanpassen. Er is voor elk wat wils.

Bouwkavels
De gemeente Meierijstad biedt via deze website bouwkavels in Veghels Buiten aan. Op de interactieve plattegrond van Veghels Buiten zie je in één oogopslag waar alle kavels liggen en welke nog beschikbaar zijn. Heb je belangstelling voor een kavel? Neem dan contact op met het Verkoopteam van Veghels Buiten.

Meerdere aanbieders
Naast de gemeente Meierijstad zijn er ook particulieren en ontwikkelaars die bouwkavels in Veghels Buiten aanbieden. Vaak zijn hier makelaars bij betrokken. Die kavels staan niet op deze website. De gemeente heeft in de verkoop daarvan geen rol.

Mogelijk verschillende verkoopvoorwaarden
De prijzen en voorwaarden die de gemeente Meierijstad hanteert bij de verkoop van de kavels staan vast en zijn beschreven in onder meer de kavelpaspoorten en de Bouwwijzer Veghels Buiten. Onder meer worden de kavels bouwrijp opgeleverd, bouwt de gemeente de verplichte parkeerschuur op het Erf en zorgt zij later voor het woonrijp maken. Er zijn later geen bijbetalingen meer.
Gebleken is dat de particuliere aanbieders soms andere verkoopvoorwaarden hanteren. Er kunnen dan later nog kosten bijkomen. Let hier op voordat je een verkoopovereenkomst met een particulier sluit.
Uiteraard zijn zij ook gebonden zijn aan de stedenbouwkundige uitgangspunten van Veghels Buiten.

Bouwwijzer
Bij het bouwen van een eigen huis komt nogal wat kijken. Zo zijn er bepaalde wetten, regels en andere voorwaarden waaraan je moet voldoen om je huis te mogen en te kunnen bouwen. In de Bouwwijzer Veghels Buiten hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet in een overzichtelijk stappenplan.

Samen bouwen
Wil je samen met anderen bouwen? In buurtschap De Eeuwsels realiseer je onder deskundige begeleiding je eigen huis. Je kiest niet alleen zelf de buitenkant en de indeling van je huis, maar ook de grootte van je kavel. Er is dus altijd een huis dat past bij jouw wensen en jouw portemonnee.

Koop- en huurwoningen
In verschillende buurtschappen in Veghels Buiten bouwen ontwikkelaars mooie en betaalbare huizen. Naast koopwoningen worden er ook huurwoningen gerealiseerd. Kijk op de interactieve plattegrond waar de huizen worden aangeboden of ga direct naar het woningenoverzicht.