Voor elk wat wils

Voor elk wat wils - , ,

In een erf aan Ham bouwt Bouwbedrijf Raaijmakers 15 woningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen: tweekappers en 1 vrijstaande woning.

De genoemde prijs is een vanaf prijs.

Prijs: € 311.652 v.o.n.

Inspiratie opdoen?

Bekijk het Veghels Buiten Bouwboek

bouwboek

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie.
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

In Erfbuurtschap Evertshoeve aan Ham bouwt Bouwbedrijf Raaijmakers 15 woningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Allemaal twee-onder-een-kap huizen en 1 vrijstaande woning.  Het zijn huizen op maat, die naar jouw wensen gebouwd worden. De vorm van de huizen en de indeling van het erf staan vast, maar hoe ze er van binnen uit gaan zien wordt bepaald in overleg met jou als koper. Er is voor elk wat wils.

Het erf aan Ham ligt in het zuidelijk deel van Veghels Buiten, op zo’n 10 minuten fietsen van het centrum van Veghel. De nadruk ligt in dit erf op de beleving van het landschap en de ruimte. Alle huizen grenzen dan ook met hun achtertuin aan het groen en hebben een fantastisch uitzicht.

De huizen zijn vrij indeelbaar en levensloopbestendig. Het afwerkingsniveau is hoog en er is een grote keuze in materialen. De huizen zijn standaard al energiezuinig en er zijn opties om ze extra energiezuinig te maken. Ben je handig? Dan kun je zo’n 30% besparen door zelf je huis van binnen af te werken.

Voor deze huizen geldt verder een speciale regeling m.b.t. de aankoop: huis en kavel koop je apart. De kavel koop je van de gemeente en het huis van Bouwbedrijf Raaijmakers. De totaal prijzen van deze woningen variëren van € 311.652,- voor een twee-onder-een-kapwoning tot € 593.169,- voor een vrijstaande villa.

Wil je meer informatie over de huizen? Bekijk dan de folder of  neem contact op met Bouwbedrijf Raaijmakers.

De verkoop van de huizen verloopt via een drietal makelaars:

Dragt makelaars

Leenders makelaardij

Raadhage makelaardij

Op dit moment (eind augustus 2018) is er nog maar 1 woning te koop.

Over Bouwbedrijf Raaijmakers

De missie van Bouwbedrijf Raaijmakers is om huizen te bouwen die een thuis zijn, een plek waar je opgroeit, een gezin hebt of alles met elkaar deelt. In dit filmpje laten ze je dat zien:

Kavels

Plattegronden en gevels

In de folder vind je alle plattegronden en gevelvoorbeelden.  

Situatie

 

Artist Impressions