De Kastanjetuin

De Kastanjetuin - , ,

In buurtschap De Kloostertuinen bouwt Bouwbedrijf Dura Vermeer 41 woningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, zowel huur- als koopwoningen,

De genoemde prijs is een vanaf prijs.

Verkocht

Inspiratie opdoen?

Bekijk het Veghels Buiten Bouwboek

bouwboek

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie.
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

In de Kastanjetuin bouwt Bouwbedrijf Dura Vermeer 41 woningen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, zowel huur- als koopwoningen:

17 huurwoningen in de vrije sector
8 huurwoningen die door Area worden verhuurd
4 koopwoningen (tussenwoningen)
8 koopwoningen (hoekwoningen)
4 twee-onder-een-kap koopwoningen

De Kastanjetuin is bijzonder groen van opzet, met natuurlijke erfafscheidingen en veel groene hagen. De ruime woningen in een charmante Brabantse vormgeving zijn geïnspireerd op agrarische gebouwen uit vroeger tijd. De steentinten zijn gemêleerd en afgewisseld met één wit woningtype. Eigen grond, openbare ruimte en omliggend groengebied lopen op een logische manier in elkaar over. Hier adem je de natuur in alle opzichten. Ontspannen leven in je eigen ‘buiten’.

De Kastanjetuin ligt in het buurtschap De Kloostertuinen, aan de westkant van Veghels Buiten, op circa 5 minuten fietsen van het centrum van Veghel. In het Kloostertuinbuurtschap worden in totaal zo’n 185 woningen gebouwd.

Lees meer over dit bouwplan.

 

Kavels

Plattegronden

Plattegronden Verkoopbrochure Tussenwoning Plattegronden Verkoopbrochure Hoekwoning Plattegronden Verkoopbrochure Hoekwoning Kastanjetuin Plattegronden Verkoopbrochure 2^1 kap    

Situatie

Veghles Buiten - VogelvluchtOverzicht Kavels Kastanje Tuin

Artist Impressions