Buurtschap Barbarahoeve

Buurtschap Barbarahoeve - ,

In buurtschap De Eeuwsels realiseer je samen met anderen onder deskundige begeleiding je eigen huis. Je kiest niet alleen zelf de buitenkant en de indeling van je huis, maar ook de grootte van je kavel. Er is dus altijd een huis dat past bij jouw wensen en jouw portemonnee.

Verkocht

Inspiratie opdoen?

Bekijk het Veghels Buiten Bouwboek

bouwboek

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie.
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

In buurtschap Barbarahoeve laat je samen met anderen onder deskundige begeleiding betaalbaar je eigen huis bouwen. Iedereenkanbouwen.nl biedt hier kavels van verschillende afmetingen aan, om zelf je ideale woning te realiseren. Er is ruimte voor circa 19 huizen in kleine en iets grotere  rijen, rondom een gezamenlijk erf. Ook kan er 1 vrijstaande woning gebouwd worden. De eerste fase is verkocht en bewoond, maar er komt ook nog een tweede fase.

Door de unieke formule van iedereenkanbouwen.nl is zelf bouwen goedkoop en makkelijk, en voor veel mensen haalbaar. Je profiteert van de gezamenlijke inkoop en je hoeft geen verstand te hebben van het bouwproces. Iedereenkanbouwen.nl begeleidt je helemaal, van de grondaankoop tot aan de oplevering van je nieuwe huis.

In buurtschap Barbarahoeve kies je niet alleen zelf de buitenkant en de indeling van je huis, maar ook de grootte van je kavel. Er is voor elk wat wils en altijd iets dat past bij jouw persoonlijke wensen én bij jouw portemonnee. Het aantal huizen en de verkaveling staan dus ook nog niet vast, maar worden bepaald door de toekomstige bewoners. En wie het eerst komt, heeft natuurlijk de meeste keuze.

Al vanaf € 170.000,-  realiseer je in buurtschapBarbarahoeve jouw ideale huis! Een rijwoning, een hoekhuis, een tweekapper of misschien de vrijstaande? Bijna alles is mogelijk.

Belangstelling voor dit unieke zelfbouwproject? Neem dan contact met iedereenkanbouwen.nl.

Lees meer over dit project én over de voordelen van zelf bouwen met iedereenkanbouwen.nl

 

Kavels

Ligging

veghels_buiten_13

Vogelvlucht

veghels_buiten_10   De hier getoonde vogelvlucht is een voorbeeld van een mogelijke verkaveling. De definitieve verkaveling wordt bepaald door de zelfbouwers.

Plattegronden

Verkavelingsvoorstel   Voorbeeld plattegrond hoekwoningVoorbeeld plattegrond seniorenwoning   De hier getoonde plattegronden zijn voorbeelden van een mogelijke verkaveling en indeling. De definitieve verkaveling en indeling wordt bepaald door de zelfbouwers.

Artist Impressions