Begijnhof

Begijnhof - , ,

Op 2 plekken in buurtschap De Kloostertuinen realiseert Bloom Vastgoed Creatie in totaal 6 luxe woningen in 3 verschillende types. Ook bouwen zij 24 woningen in een erfbuurtschap.

De genoemde prijs is een vanaf prijs.

Prijs: € 525.000 v.o.n.

Inspiratie opdoen?

Bekijk het Veghels Buiten Bouwboek

bouwboek

Interactieve Plattegrond

Beweeg met je muis over onderstaande kavels voor meer informatie.
Of klik op beschrijving voor meer informatie!

Beschrijving

Op 2 plekken in buurtschap De Kloostertuinen realiseert Bloom VastgoedCreatie in totaal 6 luxe woningen in 3 verschillende types:

Begijnhof
3 vrijstaande woningen; prijsindicatie vanaf € 525.000 v.o.n.

De Brouwerij
2 halfvrijstaande woningen; prijsindicatie vanaf € 510.000 v.o.n.
1 vrijstaande woning; prijsindicatie €535.000 v.o.n.

Alle woningen die Bloom ontwikkelt in Veghels Buiten zijn flexibel in te delen en hebben standaard een ruime extra kamer op de begane grond. Heerlijk voor spelen, werken, studie etc. Maar ook groot genoeg voor een slaap- en badkamer. De woningen hebben allen een hoge kwaliteit en zijn gelegen op mooie plekjes aan de rand van het buurtschap, met fraai uitzicht over het Brabants landschap. Een mooi alternatief voor als je geen zin of tijd hebt om zelf je nieuwe huis te laten bouwen of niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan.

De woningen liggen in buurtschap De Kloostertuinen, aan de westkant van Veghels Buiten, op circa 5 minuten fietsen van het centrum van Veghel. In dit buurtschap worden in totaal zo’n 165 woningen gebouwd.

Kijk voor meer info over deze woningen op mooiwonen-veghelsbuiten.nl

De verkoop van deze huizen is gestart op 26 mei jl.

Informatie op locatie
Op dinsdag 11 september en op donderdag 11 oktober a.s. kun je van 16:00 uur tot 18:00 uur rechtstreeks informatie krijgen over deze woningen. In een tent op de locatie van De Brouwerij, aan het begin van buurtschap de Kloostertuinen, is dan de ontwikkelaar aanwezig om al je vragen je beantwoorden.

Gratis gasloos bij aankoop voor 1 oktober a.s.
De woningen van Bloom worden standaard nog verwarmd door een gas cv-ketel. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ‘gasloos’ te wonen. Dat betekent dat de gas cv -ketel vervangen wordt door een luchtwarmtepomp. Normaal kost dat 12.500 euro. Maar koop jij vóór 1 oktober 2018 één van deze huizen, dan betaal je hiervoor niets extra!

Ook huizen in erfbuurtschap
Daarnaast realiseert Bloom Vastgoed Creatie  24 woningen in een erfbuurtschap. De ontwikkeling van deze huizen is nog in een pril stadium en willen zij afstemmen op de woonwensen van belangstellenden. Wil jij hier wonen? Schrijf je dan in en geef je woonwensen aan. Wie weet woon jij dan straks wel binnen Veghels Buiten in een woning die helemaal bij jou past!

Wil je meer weten over de woningen van Bloom VastgoedCreatie? Neem dan contact op met Esther Bloemers op 06- 17872179.

 

Kavels

Ligging

Artist Impressions