De Heerd

Zoekresultaten op:

De Heerd

Plan 'De Heerd' ligt in Erfbuurtschap Wilbertshoeve en omvat 7 royale koopwoningen in 2 typen. Prijsindicatie vanaf circa € 315.000,- v.o.n.

De Hofstee

Plan ‘De Hofstee’ ligt in Erfbuurtschap Sandershoeve en omvat 13 royale koopwoningen in 3 typen. Prijsindicatie vanaf circa € 315.000,- v.o.n.

Feestelijke opening Beeldentuin in Veghels Buiten

Op zondag 29 juli opent Beeldengalerie De Buffel uit Vinkel haar dependance in Veghels Buiten. In samenwerking met de gemeente organiseren zij een open dag met een feestelijk tintje. Om 12.30 uur opent wethouder Eric van den Bogaard de beeldentuin officieel. Daarna is er gelegenheid om de beelden te bekijken en met een kunstenaar in […]

Ploegerserf

In buurtschap Berhardshoeve worden 22 koopwoningen gebouwd. Vierkappers, driekappers en tweekappers. De genoemde koopprijs is een vanaf prijs.

Kavel- en huizenmarkt wederom geslaagd

De kavel- en huizenmarkt die zaterdag 26 mei voor de zesde keer werd gehouden in een tent in Veghels Buiten,  was wederom een groot succes. Ondanks het zeer warme weer kwamen zo’n 150 geïnteresseerde bezoekers het nieuwe aanbod aan koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels bekijken. Het was gezellig druk bij alle kramen van de ontwikkelaars. Buiten de tent […]

Begijnhof

Op 2 plekken in buurtschap De Kloostertuinen realiseert Bloom Vastgoed Creatie in totaal 6 luxe woningen in 3 verschillende types. Ook bouwen zij 24 woningen in een erfbuurtschap.

De genoemde prijs is een vanaf prijs.