Geplaatst op 30 april 2018

Op zaterdag 26 mei organiseert de gemeente Meierijstad weer samen met ontwikkelaars een speciale kavel- en huizenmarkt in Veghels Buiten. In een tent is van 11.00 tot 15.00 uur een ruim aanbod van koopwoningen, huurwoningen en bouwkavels te bekijken in dit bijzondere woongebied. Maak een huifkartocht langs al gerealiseerde huizen en toekomstige erven en buurtschappen of wandel of fiets de speciale route. Er zijn koffie en limonade, lekkere broodjes, een kinderboerderij én je maakt kans op een mooie vogelschaal! De entree is gratis. 

Kavel- en huizenmarkt Veghels Buiten-35

Gevarieerd nieuw woningaanbod en extra service
Op de kavel- en huizenmarkt zijn verschillende ontwikkelaars aanwezig die huizen bouwen in Veghels Buiten of dat binnenkort gaan doen. Zij gaan graag met je in gesprek om het aanbod toe te lichten en jouw wensen te horen. Er is weer veel nieuw aanbod, gevarieerd en bovendien heel betaalbaar: er zijn huizen te koop vanaf ca. € 190.000,- v.o.n. Wil je weten of jij jouw droomhuis kan betalen? Loop dan even langs bij de kraam van de Rabobank en krijg direct financieel advies.

Nieuwe bouwkavels
Bouw jij liever zelf je ideale huis? Kom dan langs bij de kavel- en huizenmarkt en bekijk het aanbod aan vrije kavels. In een aantal erven in de Oude Ontginning heeft de gemeente nog bouwkavels te koop voor vrijstaande woningen. Ook in buurtschap De Kloostertuinen zijn nog enkele bouwkavels te koop. Bovendien zijn er 10 nieuwe bouwkavels in buurtschap Lambertshoeve. De inschrijvingstermijn daarvoor loopt van 16 mei tot en met 6 juni.

Ook huurwoningen
Er worden in Veghels Buiten behalve koopwoningen ook huurwoningen gerealiseerd. Area Wonen biedt de komende jaren op verschillende plekken in het gebied mooie sociale huurwoningen aan. Een aantal ontwikkelaars bouwt bovendien huurwoningen in de vrije sector. Dus wil jij liever huren dan kopen? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden! 

Gratis entree en leuke extra’s
Kom op 26 mei naar kavel- en huizenmarkt en bekijk het ruime aanbod in Veghels Buiten! De entree is gratis en de hapjes en drankjes ook. Er is ook een huifkartocht en een echte kinderboerderij, dus neem gerust je kinderen mee.

kinderboerderij
Ontdek de vele mogelijkheden
Wil je groter wonen? Of juist kleiner? In een andere omgeving of buurt? Anders dan anders? Dan is Veghels Buiten echt iets voor jou! Want Veghels Buiten is een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw en anders is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept én een nieuwe visie: jij kiest en bepaalt. Er is optimale keuzevrijheid en voor elk wat wils. Ontdek jouw mogelijkheden op de kavel- en huizenmarkt!

Maak kans op een mooie vogelschaal
In Veghels Buiten woon je midden in het groen. Er is volop rust en ruimte en je woont toch vlakbij het centrum van Veghel met alle voorzieningen. In je tuin geniet je onder meer van de vogels. Wil je meer vogels naar je tuin lokken? Onder de bezoekers van de kavel- en huizenmarkt verloten wij een mooie vogeldrinkschaal.

Locatie en routebeschrijving
De kavel- en huizenmarkt vind plaats op een plek ten zuiden van het nieuwe buurtschap De Kloostertuinen. Zie onderstaand kaartje: 

Je bereikt de kavel- en huizenmarkt door vanaf de Erpseweg de weg te volgen die met een rode lijn is aangegeven.