Geplaatst op 20 december 2017

Op woensdag 20 december kregen de heer Kaya en mevrouw Kurt de sleutels van hun nieuwe huis in Veghels Buiten. Zij zijn de eerste bewoners van buurtschap De Kloostertuinen, één van de grotere buurtschappen in het nieuwe woongebied Veghels Buiten. Wethouder Jan Goijaarts kwam ze feliciteren en een bloemetje overhandigen namens de gemeente Meierijstad.

 

Het huis van de gelukkige bewoners maakt deel uit van het project De Ommuurde Tuin, dat in totaal 20 huurwoningen en 9 koopwoningen omvat. Het zijn de eerste opgeleverde huizen in buurtschap De Kloostertuinen, dat ten zuiden van de Erpseweg ligt. Naast de koopwoningen zijn ook de eerste huurwoningen in dit project opgeleverd.

  

 

 

 

 

 

 

Begin volgend jaar zijn ook de huizen in project De Kastanjetuin klaar. De koopwoningen in beide projecten zijn allemaal verkocht. Er zijn nog wel huurwoningen beschikbaar. Huurprijzen vanaf 820 euro per maand. Belangstelling? Bekijk snel het actuele aanbod en reserveer direct je nieuwe huis.