Geplaatst op 28 juli 2017

26 artiesten en 66 optredens in 18 tuinen in Veghels Buiten. Dat is kort samengevat het Tuinenfestival Veghels Buiten dat de gemeente Meierijstad op zondagmiddag 10 september 2017 organiseert.  Een bijzonder cultureel festival, dat een podium biedt aan enthousiaste amateur artiesten uit Veghel en omgeving. Gratis toegankelijk voor iedereen.

De gratis optredens zijn zeer gevarieerd. Diverse grote en kleine koren, een strijktrio, zangduo, blues/rock- en popbands, smartlap zanger, barbershop kwartet, singer-songwriter, djembégroepen, zanger-dichter, een damesorkest, saxofoonensemble, slagwerkleerlingen en een goochelaar zullen hun talenten laten zien en horen. Het complete overzicht van alle artiesten en deelnemende tuinen staat nu op de website. Met een handige fietsroute. Aan het programma wordt nog hard gewerkt, dat volgt in augustus.

Bekijk de artiesten.

Bekijk de tuinen en de fietsroute.